CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Faerr Arashirn
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 8 March 2009
Pages: 254
PDF File Size: 6.68 Mb
ePub File Size: 19.47 Mb
ISBN: 165-8-68719-619-3
Downloads: 18683
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJoll

Comentarii 35 Add Comment … scris de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL, 19 septembrie Si eu doream sa fac o reclamatiedeoarece la adresa la care primeam mereu corespondenta nu mai primesc nici avize si nici coletele si ele se intorc la destinatar care consuma bani si timp cu expedierea lor si eu pot fi suspectat ca nu sunt serios — absolut degeaba pentru ca strada mea nu mai apartine de oficiul postal numarul 68 si a fost mutata si apartine de noul oficiu postal Nu mai primesc … scris de julia, 05 martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie.

Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Am mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere. Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Am incetat sa mai dau pe acolo.

Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi.

Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta. Cand ne prezentam la posta cu buletinul spun ca nu au banii, iar daca la ameninti cu o reclamatie imediat apar si banii.

Este vorba de postarul de la, b. Si da spaga sefilor….

Rates calculator | Posta Moldovei

Doar este lider de sindicat. Omul ia spaga si cite 50 ron. Are pensionari in traseu Numai fosti Piloti si primirr securisti care lasa spaga mare….

Omul merge acasa cu citeva milioane spaga pe prmire. Asa ca nimeni din posta romana nu se da la el. Mai ales cai lider de sindicat. Orimire directorul nu are puterea lui… … scris de liliana ilisei, 21 decembrie in data de confirmmare decembrie am pus un pachet cadou pt fiica mea din america la oficiul postal nr 8 tirgoviste. A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prin felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul. Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana.

Cum a reusit plsta ocupe acest post nu se stie dar putem vedea cateva din marile realizari ale acestui desen animat. S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani.

Poate din aceasta cauza are cu subordonatii un comportament de mahala ,mitocanesc si suburban. Puneti-o langa alte diriginte si veti vedea diferenta. Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana? Primirre eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat primrie consistent si sa caut un avocat bun. Confirmard ce este vorba? Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Primite Sarata Judetul Bacau pe data de 11 — 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii nu ajung decat incepand cu data de 26 ale lunii.

Ce se intampla cu dee bani? Nu sunt prea multi: Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti bagati si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada. Contine acte oficiale de care era mare urgenta.

Scrisoarea continea carnetul de conducere auto, si cred ca au deschis-o in speranta sa gaseasca o carte de credit sau bani si cand au vazut ca nu sunt au aruncat obiectul care nu le folosea. A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate donfirmare la 3.

  EL LIBRO DE PATRONIO PDF

Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. NU se poate rezolva nimic? In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator.

Acum primure saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul? Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega. Astept rabdator la rand. La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide podta si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care powta ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune? Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa imi recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. Plec spre casa spunendu-mi se mai intampla.

Dar ce sa vezi, joi merg iar la acelasi oficiu sa imi mai ridic alte 2 colete. Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

Cand imi aud numele si merg sa imi ridic coletele surprize surprize…nu poate sa imi dea coletele intrucat sunt in saci primige vin la data cand sunt avizat. De cand cei care nu au aviz sunt serviti si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu sunt in regula si ei sunt serviti si eu care vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme 4.

Reclamaţie online la Poştă

Nu mai vreu sa vad un asemenea specimen in fata ochilor, sa merga sa se mai spele. De nu luati urgent masuri… am sa filmez si am sa postez imagini pe net …pacat ca imaginile nu au si miros ….

Fratilor romani, traim in nesiguranta locurilor de munca. Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii.

Cine dintre pensionari ii da spaga 50 roni, cand pensiile sunt asa de mici? In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma.

In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie? Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Iar daca iti vine un client cu vreo 10 facturi de plata ale lui si ale vecinilorla acel om poate sa stea vreo 20 minute, asteptand ca imprimanta sa scoata ditamai cearceaful de factura.

Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Ce sa mai zic de pauza de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore pe zi si risca sa se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie.

confirmare de primire posta pdf

Nu au siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana in el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet iti ia cam 4 minute. Cate fete nu au platit lipsurile din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea pensii, alocatii, etcdepinde de profilul ghiseului.

Mananca saracele cu mana murdara de tus si de praf in fata clientilor, de le sta imbucatura in gat, ca mai trebuie sa lea dea explicatii si clientilor in acelasi timp. Uneori sunt obligate sa stea si peste program pentru ca le vin firme cu trimiteri postale in serie, pe care trebuie sa le faca dupa cele opt ore de munca la ghiseu. In privinta pensiilor si alocatiilor, la oficiul postal vin foarte tarziu taloanele, atentie, nu taloanele inseamna banii, ci dora niste hartii de plata, iar daca in oficiu nu exista bani, nu le pot achita.

  BRIQUET FILIGRANES PDF

Iar achitarea acestora se face pe baza de planificare pe strazi.

Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si confirmarw nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

Numai cine nu a lucrat macar o zi la posta romana nu stie cat de greu este, mai ales ca trebuie sa stii toate instructiunile postale pe de rost, sa nu faci greseli, si sa isi cunoasca fiecare persoana din distanta. In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem in criza si nu mai da nimeni nimic. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului?

Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini. Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat.

Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o primite model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici. Si cu ce s-a ales? Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care cotiza de ani buni. Dar s-a musamalizat totul, au mai fost cazuri cand au fost lovite n cap si la coloana de catre cei care lucrau cu containerele sau remorcile.

Iar ca sa stai la ghiseu si sa arati bine in fata clientului, iti trebuiesc bani pentru creme, farduri, parfumuri bune, etc. Si o vointa de fier sa df si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata. Faceti proba si angajati-va fratilor macar o zi si veti vedea cat de greu este in spatele ghiseului si pe teren, ca apoi sa aruncati cu noroi in altii!

Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa.

Daca esti nemultumit de felul cum se comporta un salariat al postei romane, exista dirgintele,care are obligatia de a modera discutiile, eventual de a sanctiona salariatul daca este vinovat. El se spala de trei ori pe priimre Oare acea duhoare prezenta din ofiile postale nu vin si de la clientii care nu se spala?

Mirosul vine de la faptul ca nu se poate aerisi oficiul care este deschis de dimineata pana seara, si mai vin si clienti certati cu igiena! Sa vorbesti cu cineva care nu se spala pe dinti si ii miroase gura cand o deschidepardon, este un chin… Noi sa suportam mirosul urat al clientilor, dar pota sa ne jigneasca si sa ne scuipe, nu? Clientul nostru este stapanul nostru. Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public.

Am avut un client care a lucrat la posta germana. Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. Prijire pe vremea lui Ceausescu am avut parte de respect din partea clientilor.

Acum sunt democrati si isi permit orice! Acuzatii ca ia spaga de 30 milioane pe luna, hai sa fim seriosi, nu are cum sa stranga atatia bani. Am pierdut un proces pt un act care primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR unde mai pui ca era confirmar si reavizata nu merita sa-l string de gitcine il tine in brate?