CANTO OSTINATO BLADMUZIEK PDF

Canto Ostinato. Uploaded by Quinten Akkerman. Canto Ostinato score. Copyright : Attribution Non-Commercial (BY-NC). Download as PDF, TXT or read online. Sheetmusic for Canto Ostinato, solo version. the Internet, and if it isn’t there it isn’t public domain. Don’t ask for sheet music in forums. Logged. Canto Ostinato For Solo Piano sheet music – sheet music by Jeroen Van Veen: Brilliant Classics. Shop the World’s Largest Sheet Music Selection today at Sheet .

Author: Arashigor Mezigami
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 21 February 2009
Pages: 304
PDF File Size: 15.81 Mb
ePub File Size: 12.70 Mb
ISBN: 716-8-41589-467-8
Downloads: 30173
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vujar

Geschreven bij Canto Ostinato. Het boek achter het beroemde stuk Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Veel mooie en diepgaande interviews met niet in de laatste plaats Dhr Ten Holt zelf die we op deze manier nog wat beter leren cznto.

Verder komen er mensen aan het woord die we ook in de documentaire “Over Canto” hebben gezien, maar ook een bladmuziej die daarin alleen terloops zijn benoemd. Dat is een welkome aanvulling, zo word het stuk uit meer professionelere kanten belicht op een minder dramatische manier als in de film, wat ik zelf erg prettig vind.

De opmaak van het boek ziet er netjes uit, al vertoond mijn exemplaar wat drukfoutjes waardoor sommige letters niet goed te lezen zijn, hiervoor is wel een goede oplossing gekomen via de bol. Verder vind ik zelf de anekdotes bladmuzirk tussen de bedrijven door in groot kapitaal worden weergegeven erg schreeuwerig, en omdat de lettergrootte verschillen vind ik dat wat slordig aan doen.

Voor de rest ziet het er netjes uit, en is het geheel afgewerkt met mooie foto’s. Deze dragers zijn prima gemaakt en bewerkt, en vind ik zelfs vele malen beter dan sommige uitvoeringen van Canto op CD en DVD die in de losse verkoop te krijgen zijn.

Zeker dus geen snel in elkaar geflanste bijproducten! Het nut hiervan snap ik niet helemaal.

Canto Ostinato for Solo Piano

Veel mensen die dit boek kopen kunnen wellicht helemaal geen noten lezen, en voor wie het wel kan: Het is zo klein afgedrukt door het gekozen papierformaat dat je het niet kan lezen en spelen tegelijk. Dan is het hooguit leuk voor die enkeling die het wil bestuderen. Al met al een mooi compleet product waar veel aandacht aan is besteed en zijn geld zeker waard is!

  INSIDE THE SPACESHIPS GEORGE ADAMSKI PDF

Zeker voor mensen die na het zien van de documentaire Over Canto er nog dieper op door willen gaan. Je kunt ook prima eerst het boek lezen en dan de film bekijken Hoewel het boek de volledige bladmuziek bevat voor Canto Ostinato, en zelfs een oudere versie, de bladmuziek is erg klein afgedrukt en niet geschikt om van te spelen.

Mooi inspirerend verhaal om achtergronden en meer te leren csnto dit fascinerende werk. De partituur was echter nauwelijks leesbaar, zo klein afgedrukt. Gemiddeld dan maar 3: Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties bladmuxiek voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Log in voor de mogelijkheden. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

| Canto Ostinato, Wilma de Rek | | Boeken

Wilma de Rek studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht en werkt bij de Volkskrant. Eerder dit jaar verscheen haar boek De stijl van de leider, een serie interviews met onder anderen Johan Cruijff, Rijkman Groenink en Ben Verwaayen.

Alles van Wilma de Rek. Toon meer Toon minder.

Samenvatting Geen enkel hedendaags klassiek muziekstuk heeft in Nederland zoveel impact gehad als Canto Ostinato van Simeon ten Holt, die op 25 november op jarige leeftijd overleed.

De componist schreef het in de jaren zeventig van de vorige eeuw, maar de populariteit ervan is de afgelopen decennia alleen maar toegenomen. In voerde Wilma de Rek een tiental gesprekken met Simeon ten Holt over zijn leven, zijn liefdes en zijn werk. Naast het commentaar van kenners en liefhebbers bevat dit boek de integrale bladmuziek van Ten Holts meesterstuk, om zelf te spelen of te bestuderen bij het luisteren.

  BLANEY CRIDDLE METHOD PDF

Ten Holt had als enige levende componist een plaats in de Klassieke Top Allertijden. Recensie s Multimediale uitgave over Canto Ostinato, het bekendste werk van componist Simeon ten Holt, die in november overleed. De zoekende muziek met veel herhalingen, trekt een heel eigen publiek en lijkt de afgelopen jaren steeds populairder te worden. Daarnaast de complete bladmuziek om mee te lezen. Op de dvd een videoregistratie van ditzelfde concert plus een aantal fragmenten van bijzondere uitvoeringen, waaronder een op het Centraal Station van Utrecht en een met harp met elektronische ondersteuning.

Mooie uitgave voor wie de achtergronden bij dit magische werk wil kennen. Reviews Schrijf een review. Erikvdh Helmond 20 juni Vond je dit een nuttige review? Geschreven bij Canto Ostinato Hoewel het boek de volledige bladmuziek bevat voor Canto Ostinato, en zelfs een oudere versie, de bladmuziek is erg klein afgedrukt en niet geschikt om van te spelen. Floorshow Huizen 13 juni In winkelwagen Op verlanglijstje. Ontdek het nu voor 9,99 p. Log in voor persoonlijke bezorgopties. Michiel Nooter Over Canto 7, Paul Kusters Pierre Courbois, R vocation 23, Ten Holt Het woud en de citadel – Memoires van een componist 49, Oost Aan de hand van Bach 44, Bob Brouwer Pianistisch perspectief 18, Sporck Uit de doeken, uit de kleren 17, Bekijk de hele lijst.

Simeon Ten Holt ten Holdt: Erik Rozing De psychiater en het meisje 9, Jan van Aken De ommegang 22, Jonathan Emmett Ik wil de maan 9, Liefhebbers van Wilma de Rek bekeken ook.

Posted in Sex