ANAF DECLARATIA 150 PDF

ANAF > Asistenţă contribuabili > Persoane fizice > Contacte unităţi fiscale > Numere telefon asistenţă contribuabili int, Anaf Ro Depunere Declaratii Inregistrare Certificate Calificate >>> DOWNLOAD ( Mirror #1). Descarcă acum Declarația unică pentru pariuri online! Atenție! cu declarația listată în 2 exemplare și mers la sediul ANAF de care aparții;; cu poșta cu confirmare de primire, aici trimiţi doar 1 .. RON FREEBET.

Author: Kagalabar Faukazahn
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 25 October 2013
Pages: 87
PDF File Size: 17.42 Mb
ePub File Size: 12.87 Mb
ISBN: 743-7-94391-402-9
Downloads: 25845
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogukree

Aici vom completa doar subpunctul 1. Celelalte subpuncte, de la 1.

Rad aici de cateva minute continuu: Nu ca as fi facut cine stie ce retrageri, din contra, dar de cand cu retinerea la sursa, retrag in voie fara sa imi pese de fiscalitate si birocratie. Am completat acum 5 minute declaratia, dai si cauta in arhiva bancara ce incasari, ce perioade, sa vad care agentie mi-a trimis banii prin nu stiu ce firma de plati, dai la retragerile recente, intra in conturi, vezi daca sunt zile apropriate si sume corespunzatoare, te doare capul.

  FREQUENCY THE POWER OF PERSONAL VIBRATION PENNEY PEIRCE PDF

Declaratia 150 anaf online dating

Primesc mail de la ANAF, buna ziua, aici aveti index de incarcare. Ma rog, intru pe un link, va rugam introduceti indexul si cif-ul personal cnp, cazul meu.

Tastez, click-click, alt ceclaratia pe contul anaf, iata recipisa, dati click. Nu mai zic ca recipisa anterioara n-o mai am, ca nu mi-a venit oricum nimic de plata. Am fost acum cateva luni la ghiseu, doamna, vreau sa va dau bani, dar nu am instiintare de plata.

Pai stati ca se calculeaza. Le-am depus online acum he-he-heeee!!! Si declaratai daca, tot trebuie cineva sa verifice, singura diferenta e ca nu ati venit pana aici sa depuneti fizic pe hartie, atat. De data asta, am salvat totul intr-un excel, inclusiv cat am retras si de unde, plus fisierul completat plus recipisa, plus indexul. Am completat declaratia unica declaratua, am trimis-o, dar cand intru sa revad in sectiunea mesaje din contul de la anaf.

Anaf Ro Depunere Declaratii Inregistrare Certificate Calificate | apelinin

Chiar sus scrie pe declaratie perioada de raportare anul Nu trebuia sa scrie pentru anul ? Comutare meniu Comutare cautare. Tutorial mod completare declaratie unica pentru pariuri online. David Home Resurse Impozit. Este extrem de simplu: Pragurile de impozite percepute la fiecare retragere sunt: Xnaf Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online.

  HAGER SM001 PDF

Validez, dar trebuie sa salvez fisierul, altfel degeaba validezi daca nu salvezi. Uploadez pe link-ul de mai sus, eroare tehnica. Salut, Am incarcat declaratia, dar imi apare o eroare la recipisa: Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada. Inseamna ca ai bifat rectificativa din greseala.

Scrie la inceputul articolului: Nu, aia e doar pentru firme. Nu, e bine Vezi mai multe comentarii. Case de pariuri online legale recomandate. Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online. Guardiola, speriat de echipa lui Klopp: Ultimele decizii luate de organizatorii Australian Open.